Burgemeester; Marja van Bijsterveldt gaat akkoord met het interview van Juraini Radio

Afgelopen jaren in 2021 en 2022 had Juraini namens zijn eigen Nederlands Publieke Radiostation, genaamd; Juraini Radio met een eigen omroep van Omroep Juraini heeft de beroemde Radio DJ van 29 jaar oud met een verstandelijke beperking twee vragen aan de gemeente gesteld, of de Nationale Sinterklaasintocht volgend jaar niet in Delft kan plaatsvinden, waarop de gemeente Delft zich besluit om dit niet te doen ivm de grote financiële bedrag, waar de NTR ook betaald moeten worden om dit viering te verzorgen. Hoeveel Marja van Bijsterveldt dan net als Delft van Juraini houdt, gaat Marja van Bijsterveldt als burgemeester van Delft alweer akkoord met de interview van Juraini Radio |Omroep Juraini per ingang van vrijdag 24 februari 2023 om 14.00 uur. Hierbij is Rene Baggerman als de hoofd beveiliger van Juraini ook bij.

Lees meer »

Dinsdag is het Lichtjesavond

Lichtjesweek is een echte Delftse traditie, die op dinsdag 13 december wordt geopend met het magische Lichtjesavond. Geniet tijdens Lichtjesavond bij Popi Food and Drinks van de lekkerste diverse broodjes en koffie door NL&ZO, gebakken banaan en de 3 stukjes sate met brood en de prijslijst is die dag vrij laag.

Lees meer »

Popi Food and Drinks gaat ook bezorgen

Midden in het centrum van Delft aan de Brabantse Turfmarkt 69 vindt je Popi Food & Drinks. Dit is een bubble tea. Deze koude theedrank komt oorspronkelijk uit Taiwan en al jaren populair in Nederland. Je haalt het nu ook bij Popi. Heb je al trek in bubble tea of we hebben ook Surinaamse broodjes en eten, zoals; nasi kip, bami kip en roti kip. Wist je dat we sinds kort ook bezorgen. Neem je bestelling op via: 06-233 874 09.

Lees meer »

Juraini krijgt een eigen koffiebar Raini bij Popi Food and Drinks

Zoals u hier kunt lezen krijgt Juraini bij Popi Food and Drinks aan de Brabantse Turfmarkt 69 een eigen koffiebar, zo vindt de eigenaar een goed idee en Juraini dus ook, waar beide hun handen in een slaan. Popi Food and Drinks is meer een bubble tea en sinds juni nieuw in Delft en bevindt midden in het centrum van Delft. Voor de milk tea, fresh tea en poppings kost het 4,- voor medium en 5,- voor large. Daarnaast verkopen we ook nasi/bami, broodjes, roti en snacks, maar ook drankjes, zoals; fernandes, aa drinken en dawet, maar ook cendol. Dus kom snel naar onze winkel en ervaar de eten en drinken zelf.

Lees meer »